maandag 8 augustus 2011

Een volgeladen auto, baby-Bach en Paul

Mijn zus had zaterdag haar auto volgeladen, wat zeg ik, volgestouwd en stond daarmee voor onze deur. En omdat Allerliefste er niet was, was vriendin L er om mee te helpen dragen.

Een bedje, een volledige wieg, enkele dozen vol kleertjes, lakentjes, dekentjes, een badje, twee relaxstoeltjes,... De lijst is echt lang. Mijn zus heeft een grote auto. Onze kleine kamer boven is daarmee eensklaps veranderd in een echte kinderkamer.
Dit is zo geweldig.

In een van de dozen vond ik een muziekknuffel met zo'n trekkoord. Ik liet het muziekje eens tegen m'n buik spelen. Er begon er meteen een te stampen. Waarschijnlijk uit protest voor de gestoorde slaap in m'n knusse buik. Of misschien omdat het geen Bach was. Volgens Kind&Gezin moet ik eerder Bach of iets dergelijks laten horen aan m'n ongeboren kindjes. Dat zouden ze leuker vinden omdat de bastonen meer zouden lijken op een menselijke hartslag. Voor zij die graag willen weten wat ik daarvan denk, kunnen me een mailtje sturen, want ik vrees dat ik aan deze hele blog niet genoeg zou hebben...

Vriendin L is daarna nog blijven plakken. Met Allerliefste weg voor het weekend en het vrij gezellig vrijgezellenleventje van L was het wel eens leuk om samen te eten en daarna aan het knutselen te gaan. We hebben een knuffel gemaakt. Paul is de naam. Er moet enkel nog wat vulling in, en dan zal ik een fotootje online zwieren. En de stof voor een tweede knuffel ligt klaar.

Nu moet ik me eindelijk niet meer schuldig voelen: zo lang ermee bezig geweest en als er dan eindelijk kindjes in aantocht zijn, dan geraakt die kamer niet gevuld, verzamel ik maar geen gerief en slaag ik er nog steeds bijna niet in om die kinderwinkels binnen te stappen... En binnenkort ben ik misschien te dik om op zoektocht te gaan. Ze zullen toch niet meer naakt op de grond moeten slapen.

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn, een kamertje dat vol begint te raken :-)

    En mijn ventje kreeg enkel Rammstein te horen destijds. Maar nu je het schrijft: daar zitten natuurlijk ook veel lage bastonen in, dus dat mag ook ;-) Hij is er niet slechter van geworden (tot nu toe...)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk echt dat het je op een gegeven moment wel gaat lukken. De stap is denk ik moeilijk genoeg maar je gaat hem nemen. Misschien kan je dan ook nog extra genieten van het geschop in je buik en de groei van de baby's? Niet dat je dat nu niet doet hoor, dat zeg ik niet. Ach, je snapt het denk ik wel.

    Hoop dat het goed gaat met jou en ik ben wel benieuwd hoe Paul er uit ziet.

    BeantwoordenVerwijderen