zondag 16 oktober 2011

U vraagt, wij draaien: De Buik

Op verzoek van Lie: hier enkele foto's van De Buik (33w ver). Ongecensureerd en onbewerkt (behalve het zwarte blokje over m'n gezicht dan toch... Men weet nooit wie meeleest, he). En ook even m'n gêne opzij gezet over m'n striemen, maar bloot is 't net iets duidelijker, dacht ik.
Geen idee of deze foto's genoeg tonen. In het echt is 't nog steeds zoveel indrukwekkender (of dat denk ik toch)...10 opmerkingen:

 1. Ok... say no more. Met zo'n gevaarte zou ik ook klem zitten in mijn bad. ;-)
  Je hebt precies wel alle gewicht in je buik gekregen hé? Ik ook hoor, maar ben dan ook nog eens gezegend met een megavoorgevel ;-)
  En wrijf je je in met iets tegen die striemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een potje olie staan dat ik regelmatig opsmeer, maar heb gewoon geen elastische huid. Had al striemen van 't groeien in de puberteit, dus maakte ik me weinig illusies... Die olie helpt wel goed tegen de jeuk (die huid die zo helemaal uitrekt, dat kan flink jeuken precies) (of ben ik weer abnormaal daarin?)
  En ja, alle gewicht zit in m'n buik. Alhoewel, m'n schap is ook aan een dappere poging bezig ;-) (tegen die buik valt het helaas ni zo op)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Da's met recht nog eens een Buik hè! Dus zo ziet dat eruit als je zwanger bent van een tweeling (ik denk dat mijn buik er zo destijds bij 41 weken uitzag bij één kindje). Maar wat mooi dat ze daar toch al 33 weken zo goed in groeien.

  Ik dacht vorige keer striemvrij te blijven, tot er bij zo'n 37 weken ineens een compleet spinnenweb van striemen ontsprong. Ze gaan nooit meer helemaal weg, maar ik draag ze met trots :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow zeg! Dat kan inderdaad tellen aan 33 weken! Ocharme! Ik ben nu 36 en zo'n ton heb ik zelfs niet :-) Nu ja, logisch natuurlijk, hier zit er maar eentje in :-S
  Die olie helpt idd tegen het jeuken, ik heb daar ook wel wat last van. En ja, zo'n striemen, dat is idd gewoon de natuur zeker. Een vriendin van me heeft net hetzelfde voor, en zij had dat ook vroeger al. ik heb het enkel op m'n billen, dat heb ik ook altijd al makkelijk gehad. Ik vrees dat daar allemaal geen zalfjes aan helpen :-S
  Los daarvan: toch eigenlijk wel sjiek he, zo'n tonneke... Het blijft toch echt een wonder...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondanks de lastige situaties mag wel gezegd worden dat je heel mooi zwanger bent.. Succes nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niet moeilijk dat je bijna nuit in en uit je bad geraakte! :) Maar dat is zo'n Buik waar je trots op kan zijn! Er groeien twee fnatastische mensjes in. En bij jou zie je tenminste dat je zwanger bent (ja, duuuh...) Ik ken gevallen waar dat quasi niet opviel... Enfin. Doe dat nog goed en binnenkort ga je die misschien nog missen, die Buik. Geniet er nog van. Liefs. Me

  BeantwoordenVerwijderen
 7. *niet

  En dan heb ik het nog vijf keer nagelezen en nog over gekeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een buik vol baby's! Mooi om zien, maar geniet nu nog maar even van het gekriebel en gewoel in je buik.

  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kan ook best geloven dat je niet meer uit bad kon ;-).
  Niet tegenstaande ben je prachtig zwanger en heb je een prachtige buik waar 2 prachtige wondertjes ingroeien!!
  Nog veel succes en geniet van de laatste loodjes!

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het ook een mooie buik! Mag je trots op zijn en er zitten mooi wel twee prachtig groeiende kindjes in.
  Zo, en daar kan niemand iets over zeggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen