dinsdag 25 oktober 2011

Bakplezier

Omdat men niet de hele dag in de zetel kan liggen surfen op internet, de meest onzinnige lectuur verslinden of voor de honderdste keer de nagels knippen of geeuwen, heb ik vandaag nog maar eens:
- tot de middag in bed gelegen met een onzinnig boek
- een machine was ingestoken en opgehangen
- een cake gebakken en lekker de rest van het deeg opgesnoept, ookal is dat eigenlijk niet toegestaan (rauwe eieren, weetuwel). En ja, 't is gelukt zonder de helft van het deeg op m'n buik te morsen. En ja, het lukte me nog nét om de cakevorm van onder de rommel achteraan uit de kast te vissen en de cake in en uit de oven te krijgen. En, man, wat kan zo'n stuk versgebakken cake smaken...

4 opmerkingen:

 1. Awel, ik heb daar dus ook al daaaaaagen zin in eh, in zo'n stuk cake. 'k Zal er toch ook nog 'ns één moeten bakken denk ik.
  Voorlopig hou ik het op marsepein vreten. Man, wat kan dat smaken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, je bent nu al een goede bak-moeder ;-) Maar straks likken zij natuurlijk het overtollige deeg op!
  Goede tip; als ik weer uit mijn zetel kan komen, ga ik weer eens een speculaascake bakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kan zo smaken eh!! Ik heb er het voorbije weekend ook eentje gebakken, met een pijnlijke na-operatie-opgezwollen-buik ;-). Maar het smaakte inderdaad!

  Liefs X

  P.S. Check je je mail eens?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. :-) Je kan het maar gehad hebben! Hopelijk heeft het goed gesmaakt :-)
  Ik had het trouwens een paar dagjes te druk om blogs bij te lezen, dus was effe vol spanning over hoe het hier met jou zou zitten! Het wordt spannend he :-)

  BeantwoordenVerwijderen