dinsdag 20 september 2011

How to impress your gynae

Je waggelt binnen met een buik van 29w (vergelijkbaar met een buik van 37w bij een vrouw die zwanger is van 1 kindje volgens eigenste gynae...).

Je hebt geen bijzondere klachten, buiten de gewone kwaaltjes die je er met de glimlach probeert bij te nemen. (Ok, als ik weereens lig te creperen van de constipatie, wakker lig omdat ik geen comfortabele houding vind/dorst of honger heb/gedroomd heb of m'n ribben in vloeibaar zuur zijn veranderd na te lang in dezelfde houding te hebben gezeten, dan is die glimlach wat verder te zoeken...)

Je laatste echo toonde twee kindjes die braaf met de hoofdjes naar beneden liggen en flink gegroeid zijn.

En je krijgt die glimlach niet van je gezicht ondanks een verschrikkelijke vermoeidheid omdat je door de afspraak bij de dokter geen middagdutje hebt kunnen doen. Je bent gewoon zo trots, he, op die twee.

Dan is het vreselijk leuk om van je dokter meermaals te horen dat je het heel goed doet.

Ha, m'n dokter was gisteren zo onder de indruk dat ze me de vrijgeleide heeft gegeven om m'n zwangerschap uit te dragen tot maar liefst 38w (waar ze eerder nog sprak van een reële kans op een keizersnee op 34w). En ja, als 't zo blijft (als de kleinste niet alsnog een koprol maakt en zich weer met z'n/haar kont naar beneden draait) dan gaan we voor een bevalling puur natuur.

Yes we can!

5 opmerkingen:

 1. Super! Ben blij dat je 't ondanks de kwaaltjes die je er zo te zien met plezier bijneemt (allez, ja...) er nog zo glimlachend tegenaan kan kijken. :)

  YES YOU CAN! ;-)

  Liefs, Me

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed nieuws!
  Altijd leuk om een dokter te imponeren met jouw eigen stoere prestaties en prachtig groeiende kindjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is heel fijn nieuws dat je ze wat langer al zal kunnen dragen. Hoe langer ze kunnen blijven zitten hoe beter voor hun.

  Great!!!!

  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk nieuws! En je mag best héél trots zijn op jezelf!
  Ik duim dat het allemaal zo goed blijft gaan!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen