maandag 24 januari 2011

Kleine bekentenissen

Ik moet iets bekennen. Ik ben heel erg moe en heb geen zin om veel te schrijven. Gisteren had ik nog eens een echo en bloedprik. Gisteren was een zondagochtend waarop ik veel liever lang in bed was blijven liggen. Om me toch een beetje te troosten ging ik langs de bakker voor verse koffiekoeken. Ze boden niet echt veel troost. De resultaten van de echo wel wat meer. De man, weer een nieuwe, vond twee follikels met wel nog een pak groeipotentieel, maar met wel een al duidelijk afgelegd groeiproces achter zich. En mijn baarmoederslijmvlies is zich ook stilaan aan het klaarmaken.

Ik zou blij moeten zijn, maar ik blijf er wel heel erg gelaten onder. Ik heb geen zin in nieuwe hoop en nieuwe teleurstellingen. Op dit moment wil ik eigenlijk zeggen tegen de dokters: 'hou het maar. Ik neem een paar maanden pauze.' Maar ik weet dat ik daar volgende week weer helemaal anders over denk. En het ergste is dat nu ik onze geplande Verre Reis het meeste kon gebruiken, deze voor onbepaalde duur is uitgesteld wegens omstandigheden. Het is echt balen. In de plaats hebben we nu onze zinnen gezet op een weekendje citytrippen. Hopelijk is er een goed bed in het hotel, want ik ben in staat om een heel weekend dat bed niet uit te komen. Of misschien toch... voor een lekker bad.

3 opmerkingen:

 1. Benieuwd waar je heen gaat eigenlijk... Als het een troost mag zijn, ik zou nu een moord plegen om er eens uit te mogen zijn. Op het werk weer VEEL zwangerschappen en ze komen me nu al mijn oren uit. 'k Wil WEG WEG WEG! Grrrrrrr!

  Ik hoop dat je er toch wat zin in krijgt, meid. Maak er een fijn weekendje van samen met je ventje, jullie 2 samen, da's alles wat telt.
  Samen op adem komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We gaan naar Berlijn. Beetje cultuur opsnuiven en vooral veel leuke winkeltjes doen, veel rondwandelen, eens goed uitwaaien (als ik mijn bed uitgeraak ginder dus, maar da's uiteindelijk toch wel het plan).

  Ben ook blij er stilaan eens tussenuit te kunnen gaan. Bij ons op het werk wordt vooral heel veel gepraat over kinderwensen en -plannen: de pro's en contra's worden helemaal ontleed en op de één of andere manier slagen ze er uiteindelijk altijd in om een kinderwens als een psychische inzinking te laten klinken. Is ook geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Berlijn is geweldig! In bed en bad liggen mag je daar alleen maar 's morgens doen, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen