dinsdag 15 maart 2011

En zo blijven we lekker bezig

Zaterdag naar de ikea geweest om een bankje-met-opbergruimte te kopen. Vandaag naar de ikea kunnen terugkeren om een wisselstuk te eisen voor een kapot pootje (met succes). Hoera.

Maar ik kan ook vol trots melden dat ik deze morgen voor het eerst erin ben geslaagd om zelf de remblokjes van mijn fiets te vervangen. Ik wou absoluut met de fiets gaan werken, alleen had ik nog wel een fiets maar geen remmen meer. De laatste keer dat ik gezwind naar huis keerde na het werk, ontdekte ik – helaas in een bergaf – dat ik die handremmen zover kon indrukken als ik wou, ik stond pas een kilometer verder eindelijk stil en dat kwam allicht omdat het daar weer bergop ging... Dat was niet zo geweldig, dus.

En dus was ik heel overmoedig nieuwe remblokjes gaan halen, met het idee dat Allerliefste wel zo lief zou willen zijn om die even te monteren voor mij. Nou ja... Ideeën en realiteit liggen wel vaker ver uiteen. En zo stond ik er deze ochtend alleen voor, met mijn fietsreparatiesetje dat ik ooit voor geen geld op de kop heb getikt en eigenlijk nog nooit gebruikt had.

Hoofd koel gehouden en handen zwart gemaakt, en het is nog heel vlot gegaan. Misschien heb ik echt wel ergens een roeping als mechanieker gemist. Wat zit ik hier te leren haken?

2 opmerkingen:

  1. :-) haha... Misschien heb je inderdaad een roeping gemist! Ik vond al dat je zo handig was in je posts over die milieuvriendelijke ontstopper en zo :-) Maar zoals Zoetzuurtje zegt: waarom niet alles tegelijk doen? Veel succes ermee alleszins!
    en vooral ook met de rest...
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen