vrijdag 25 maart 2011

Sofa-leven (deel 2)

Niet veel te melden vandaag. Heb niet veel last van de pick-up. Veel minder dan vorige keer. Nu voel ik af en toe een beetje een soort druk in mijn onderrug, maar da's meteen weer over. Vorige keer leek het op een bepaald moment of ik mijn regels ging krijgen, maar dan in het kwadraat. Dat gevoel heb ik nu niet. Toch leek het me ook geen goed idee om vandaag al meteen onze slaapkamer de tweede en laatste verflaag te geven (incl. het verschuiven van bed en kleerkast in mijn eentje want Allerliefste is gaan werken vandaag). Ik veronderstel dat ik het nu ook weer niet moet uitlokken, zeker?

Het is een beetje als de vorige keer (Gelieve u rustig naar de uitgang te begeven) wat dat betreft: ik voel me niet slecht genoeg om de hele dag in de zetel te blijven hangen, maar ook niet goed genoeg om die hele waslijst aan klusjes te doen, of het ontbreekt me aan de goesting om erin te vliegen. Of misschien ligt dat dan weer aan de Utrogestan?

3 opmerkingen:

 1. Utrogestan, bah!! Ik voelde me er enorm slecht door!! Lichamelijk en psychisch!! Ik haatte dat spul!

  Ik duim voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Marit,

  Ik heb eigenlijk een vraagje voor je: jouw TP gebeurt nu blijkbaar ook op dag 5? Was dit bij je vorige poging ook zo?
  'k Vraag me af waarom ze bij de ene 3 dagen en bij de andere 5 dagen hanteren en of dat verschilt per dokter of zo....
  Ik heb ook al gelezen dat je kansen groter zijn bij 5 dagen oude embryo's...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jep. Bij mijn vorige poging was het ook op de 5de dag. 'k Weet ook niet waarom het soms na 3 dagen is. Maar het lijkt me niet onlogisch dat de kansen groter zijn bij 5 dagen oude embryo's als ik zie hoeveel ik er vorige keer heb 'verloren' na die vijf volle dagen. Op de dag van de tp had ik er nog 5 op reserve, maar de dag nadien hebben ze er maar eentje in de vriezer kunnen stoppen. De andere 4 hebben dag 6 niet gehaald. Ik vraag me af of ze dat na 3 dagen al hadden kunnen zeggen... Nu weet ik tenminste dat ze toen wel het beste hebben teruggeplaatst.

  BeantwoordenVerwijderen