woensdag 9 maart 2011

Hoe 'zenuwslopend' een nieuwe dimensie te geven

Ik denk dat ik klaar ben voor het ontwikkelen van een maagzweer. Nu heb ik een beslissing genomen, een knoop doorgehakt en moet ik weer zitten wachten. Ik heb mijn baas op de hoogte gebracht, die niet zo erg verbaasd was natuurlijk (hij had het mij ook gevraagd, he, om iets anders te zoeken), en die me beloofde even een aantal dingen na te vragen op de Personeelsdienst en me terug te bellen (intussen 2u geleden, maar hij zei wel dat hij het ongelooflijk druk had). En ik heb geprobeerd om mijn werkgever-in-spe te contacteren om verder af te spreken, om mijn contract te tekenen onder andere, maar die is niet bereikbaar per telefoon. En op de mail die ik stuurde, heb ik nog geen antwoord gekregen.

Gek word ik ervan. Ik ga er echt nog moeten binnenspringen straks. Of wachten tot morgen om te bellen. Als ik moet wachten tot morgen om ze te spreken, dan ga ik deze nacht geen oog dichtdoen. Waarom toch???

Djeez, dit is honderd keer zenuwslopender dan de wachtweken. Dit slaat alles!

1 opmerking:

  1. Jah, bazen... Ze kunnen met mensen hun voeten rammelen. Ik hoop dat alles toch rap afgehandeld kan worden en dat je zo snel mogelijk ergens anders opnieuw kan starten.
    Probeer je ondertussen wat kalm te houden, stress hebben is nooit goed ;-)

    BeantwoordenVerwijderen