woensdag 2 maart 2011

Opluchting

Ha, ben ik effe blij dat ik een nieuw fotootje vond voor mijn introtekstje bovenaan. Hopelijk vinden jullie het ook een verbetering zo.

3 opmerkingen:

 1. :-) Het is zeker geslaagd! Eneuh... ben jij dat? :-)
  En nog een vraag: hoe doe je dat?? Ik wilde eens een foto als achtergrond, maar dat gaat gewoon niet! Ofwel is het te groot, en als ik het verklein dan komt zo 1 foto 10 keer naast de tekstkader en zo van die dingen. Laat staan dat ik zou weten hoe ik een andere foto in die introtekskader zou moeten zetten!
  Tips?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is inderdaad een beetje zoeken. Ben gestart met een foto eerst te bewerken zodat die al de juiste afmetingen heeft. Stuk uitgesneden dus uit grotere foto. Dan resolutie aangepast: 72dpi volstaat voor beeldscherm, en dan is het verschillende afmetingen uitproberen tot het goed komt. Ik heb dit keer 30cm op 5cm of zoiets gepakt (ik doe dat in Photoshop, bij Image Size) (wel na drie keer een ander formaat te hebben geprobeerd met zo'n beetje de resultaten die je beschrijft). Dan is het gewoon foto invoeren (andere foto wissen als er eentje instaat en nieuwe kiezen).
  En de tekst is gewoon ingevoerd in dat kadertje met als optie 'voor de foto weergeven' en toevallig kwam het goed uit. Beetje geluk gehad dus ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ok, ik ben jaloers op jouw haar. Hoe mooi valt dat niet, zeg!!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen