vrijdag 11 februari 2011

Toch niet zo simpel allemaal

Enkele dagen geleden hebben we ons nieuw schema gekregen, met alle nodige uitleg, planningen, medicijnenvoorschriften, kamerreservaties (in het ziekenhuis), administratieve afhandelingsdocumenten en zelfs een heel nieuwe doos met fonkelnieuwe naalden erbij.
Vandaag krijg ik mijn regels.

Dat op zich is al vrij ergerlijk als je zoals mij probeert zwanger te geraken (dus het is ook niet op bio-wijze gelukt tussendoor). Maar wat het nog helemaal ergerlijk maakte, is het eenvoudige rekensommetje dat ik vandaag maakte: Vandaag starten met de pil, 21 dagen pil slikken, dan regels krijgen ongeveer drie dagen later en starten maar... (zie vorige post). Alleen zitten we dan in Berlijn! Net op de dag dat ik mijn regels zal krijgen na een hele strip van de pil te hebben genomen, zal ik niet naar de, wat ik toch aanneem dat belangrijkste bloedprik is, kunnen gaan: de eerste, de basisprik, het ijkpunt, de nulmeridiaanprik.

Is dit nu niet echt iets om van tegen het plafond te gaan plakken? Morgen toch maar beter even het Centrum bellen om te horen wat het Orakel hierop te zeggen heeft en misschien ook even volgende advertentie verspreiden:
Gezocht: onafhankelijke, vrijwillige en discrete planner (M/V) voor het inplannen van onze tweede IVF-poging in onze agenda's.
Profiel:
- Kennis van de vrouwelijke cyclus en de pil
- het vermogen om complexe problemen op te lossen naar ieders tevredenheid
- goedgehumeurd, goedlachs en goed... euh goedwillig zijn
- onuitputtelijk vermogen tot begrip, geduld en diplomatie (ik zou persoonlijk niet graag tussen mij, mijn regels en mijn agenda komen te zitten, als je begrijpt wat ik bedoel.)
- onmiddellijk, onverwijld kunnen starten. (En dan bedoel ik wel degelijk: nu meteen.)
Taken:
Mijn agenda en cyclus ten gronde bestuderen en de zo spoedigst mogelijke periode vinden waarin poging twee echt van start kan gaan.

Toch niet zo moeilijk? Wat krijg je van mij in ruil? Een lieve vermelding op mijn blog en een referentiebrief.

Ach, en moest dit niet lukken, kan ik altijd nog een zoekertje plaatsen voor: 'gezocht: mirakel'.

1 opmerking:

  1. Vervelend hé, wanneer zo'n poging je plannen dwarsboomt.. Ik herken het goed genoeg: we hebben ooit een 4-daagse Londen een week moeten uitstellen (extra kosten shuttle!) omdat mijn eisprong onverwachts knal in het geplande weekend viel. Pfffft.

    Geniet van Berlijn ('t gaat toch door? Of zou je annuleren voor je poging??) en laat me weten wat de moeite is om te bezoeken. Wij gaan er in april heen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen